Om Erhvervshandel

Tidligere Butikstime er overgået til Erhvervshandel

Mangler du en erhvervsejendom? Så er du det helt rigtigte sted!

Vi er et team af erhvervsmægler der er specialiste, og har stor branchekendskab. Vi brænder for det gode salg, hvor alle parter går fra forhandlingsborder tilfredse. Vi har stor ekspertise i udarbejdelse af markedslejevurderinger og skriftlige vurderingsforretninger. Mangler du en specifik samarbejdspartner til din virksomhed? Så har vi mange vi kan anbefale og sætte dig op med. Hos Erhvervshandel får du hele pakken. Kontakt os idag og lad os hjælpe dig!

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe

Hjælp til Investering i ejendomme

Hos Erhvervshandel er vi eksperter indenfor investering i ejendomme. Vi rådgiver om en bred vifte af specialiserede aspekter.

Kontor

Vil du købe eller leje kontorejendom eller lokale? Så er vores specialister klar til at hjælpe dig med, at finde den helt rigtige ejendom eller lokale.

Lager, logistik og produktion

Hos Erhvervshandel mener vi, at det altid er en god ide, at have en erhvervsmægler, der kan bistå jer hele vejen rundt om ejendommen.

Investering i ejendomme

Vil du bygge noget nyt og har brug for rådgivning? Så kontakt en af vores mægler og hør mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig!

Butiksejendomme

Vi gør en dyd i at følge med udviklingen i detailmarkedet. Vi gør altid vores bedste for, at finde det som passer lige til dit behov og ønske!

Vurdering

Vil i kende til markedsværdi og evt. bruge det til jeres kommende årsregnskab? Vores valuarer følger de højeste internationale standarder

Se nogle af vores erhvervsmål til salg

Erhvervssalg er en dækkende erhvervsmægler- og vi står klar til at hjælpe dig med alt inden for håndtering af ejendomme.